Veer zien MVV
door supporters voor MVV

Laatste nieuws Veer zien MVV

29 februari 2024

De vastelaovend ligt alweer achter ons en we gaan richting het slot van de 3e periode. Veer zien MVV heeft weer een mooi donateursdoel kunnen realiseren. Daarnaast zijn we als vanouds present in de grachten. Hieronder een update.


Realisatie donateursdoel | Ondersteuning marketingafdeling
Om verder te groeien en supporters te binden aan de club zijn ondersteunende marketinginspanningen en publieksacties nodig. Vanuit die achtergrond ondersteunden we het marketingteam van MVV met een bijdrage van 1.500 euro om een extra stap te zetten. Met dit bedrag kon de club haar zichtbaarheid vergroten op social media en extra marketing- en communicatieacties opzetten. Zo zijn er extra publiciteitsacties uitgevoerd rondom de kerstperiode en de carnaval. Ook kon met het bedrag een professionele camera worden aangeschaft om de communicatie-uitingen van MVV te professionaliseren. Zo wordt er structureel meer gebruikt gemaakt van eigen kwalitatief beeldmateriaal, gemaakt tijdens trainingen en wedstrijden om zo meer beleving voor en interactie te creëren met haar achterban.
We danken je wederom voor de prachtige steun om onze donateursprojecten mogelijk te maken.


VZM terug in de Geusselt met merchandise!
Wellicht heb je het al gezien: de roej jeskes zijn namelijk terug in het stadion. Vanaf februari voert Veer zien MVV - in samenwerking met Voetbalshop.nl - weer de merchandise van MVV-fanartikelen in het stadion. Onze rode tent staat vanaf nu weer bij thuiswedstrijden op het Supportersplein tussen de Angel-Side en Boschpoort. Hier verkopen we bijvoorbeeld MVV-sjaals, mutsen, gadgets en vlaggen. De opbrengst van de merchandise gaat uiteraard naar onze club. Tot 2020 deed Veer zien MVV al de merchandise en de catering voor MVV, wat leidde tot enkele tonnen aan opbrengst voor onze club. We zien je graag bij onze stand!E-mailen
Map
Info