Veer zien MVV
door supporters voor MVV

Laatste nieuws Veer zien MVV

14-6-2024

Het voetbalseizoen is ten einde. Het was een bewogen en bijzonder jaar, waar iedereen rondom de club op de proef werd gesteld. De rode draad door dit seizoen was samen te vatten in 'Noets de mood verlore heet'. Zo rechtte onze sterrendragers de rug, zetten ze een knappe eindsprint in en leverden daarmee een geweldige sportieve prestatie. Door alle ontwikkelingen moest ook de organisatie veel ballen hooghouden om MVV goed door het seizoen en de toekomst heen te gaan loodsen.
En last but not least.....vroeg de financiele situatie voor een extra dosis inzet van de brede achterban, waaronder jij als donateur. 

Met onder andere een grootschalige crowdfundingcampagne en het opstaan van een Maastrichtse investeerdersgroep werd maar weer eens duidelijk: deze club zit nog diep verankerd in de regio en de mvv'er verleert noets de mood. Wij willen je dan ook nogmaals bedanken voor de trouwe support!

Wij kijken uit naar een hoopvolle toekomst voor onze voetbalclub. En staan in de startblokken om samen met jou volgend seizoen us MVVke weer op belangrijke terreinen te ondersteunen. Je hoort van ons.
Voor nu wensen we jou een hele fijne zomer. En tot in De Geusselt!

Nogmaals een grote merci. En MVV veur ieweg! 

Bestuur Veer zien MVV







E-mailen
Map
Info