Veer zien MVV
door supporters voor MVV

Informatie over doneren

Veer zien MVV maakt elk seizoen een bedrag over aan MVV. Sinds de oprichting van Veer zien MVV hebben we, namens jullie, een bedrag van bijna € 900.000 aan MVV kunnen overmaken of een bijdrage geleverd aan een van de concrete doelen.: 1. Het 1ste team / de MVV-organisatie, 2. De MVV-jeugd  en 3. Supporterszaken. Check voor een overzicht deze pagina.

EEN KLEINE BIJDRAGE, EEN GROTE IMPACT
Op basis van een donateursplan draagt een groeiende groep van meer dan 300 donateurs met maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse donaties bij aan vooraf geformuleerde MVV-doelen. Als donateur bepaal je zelf de hoogte en frequentie van je donatie en het concrete project dat je wil steunen. Omdat je samen met 300 andere donateurs bijdraagt, zorgt dit voor een grote bijdrage voor de club. Een kleine bijdrage met een grote impact!
In overleg met het MVV-directie zijn de pijlers vastgesteld. Het gaat om drie hoofdpijlers, te weten MVV I en organisatie, MVV-jeugd en supporterszaken. Deze pijlers worden jaarlijks uitgewerkt worden in concrete ideeën en plannen.
Lees hier de details over pijler 1 MVV Maastricht, pijler 2 MVV-Jeugd en pijler 3 Supporterszaken.

Allemaal doelen die MVV beter maken, want dat is de opzet van Veer zien MVV: Elke euro rechtstreeks naar de club, niet om een gat in de begroting te dichten, of om boetes aan de KNVB te betalen, maar om iets extra's aan de club toe te voegen, beter te maken en verder te professionaliseren. Je bepaalt zelf naar welke pijler je bijdrage gaat.

Meer weten over de pijlers? Kijk dan eerst op de volgende pagina’s:

De Pijlers
Pijler 1: MVV Maastricht
Pijler 2: MVV Jeugd
Pijler 3: Supporterszaken

Wil je om welke reden dan ook stoppen met je maandelijkse donaties, vinden we jammer en we danken je voor je bijdrages, maar dat is geen enkel probleem; klik hier.

Lees ook onze privacyverklaring, klik hier.

 

 

E-mailen
Map
Info